Friday, 17 January 2014

Ini Tentang Dia..! Shhh..!~

Okay, fikir punya fikir, akhirnya aku decide nk post jugak pasal orang tu. Jap, untuk pengetahuan anda, aku tak couple ya.. Dan, tak pernah lagi couple sampai ke hari ni. Aku tak tipu !

Okay, dah2 pasal tu...

Hurm, cerita dia macam ni... Aku mula2 tu, waktu Form 1, tak suka dia pun. Aku random pick je.. Tapi, siapa sangka perasaan tu jadi kenyataan? Mula tu, first aku masuk kelas, kawan aku ni, Husna. Dia cakap dia nak bagitau aku siapa yang dia suka. Aku pun, apalagi, mestilah nak tahu!

Tapi, dia cakap ada syaratnya.. Aku kena bagitau dulu siapa yang aku suka! Aku dah macam.. ~o_O~

Baru je masuk sekolah wei.. Mana boleh cepat sangat jatuh cinta.. Oleh sebab desperate sgt nak tahu and Makcik Husna tu dok paksa aku, akhirnya aku main pilih je.. Aku nampak Incik I tu.. Aku tgk, muka, boleh tahan! Pandai pulak tu! And, dia pendiam je.. Rasanya kalau aku ckp aku suka dia pun, mesti nothing will happen...

Pastu, aku cakaplah..

Aku : Haa, tu.. Aku suka dia.. Shhh.. Jangan bagitau orang lain tau! <penuh penipuan> (jahatnya aku..)

Husna : Oh yeke.. <tiba2 dia gelak>

Aku : Apesal? <penuh curious> (Dalam hati : Jangan ckp Husna suka dia jugak?)

Husna : Nama dorang hampir samalah..

Aku : Oh, siapa... <Lega>

Husna : Nama dia, *beep*

Aku : Ohhh.....

Okayy.. smpai sini je dulu.. nati bila2 aku update, okay? Muah, sayang korang!~ Saja nak bagi gempak!

No comments:

Post a Comment